Healing til dig

Reiki healing Sjælland

Reiki-healing er en 2500 år gammel healingteknik, opdaget af dr. Mikao Usui. Ordet Reiki stammer fra japansk og betyder “universel” (rei) livsenergi (ki), og det anvendes til både naturlig helbredelse og spirituel udvikling.

Tlf. 5230 5550

Reiki healing

Selvom moderne medicin spiller en afgørende rolle i vores sundhed, er der også en stigende interesse for alternative helbredelsesmetoder såsom Reiki healing og fjernhealing. Disse metoder fokuserer på at genoprette balancen i kroppen og sindet ved at justere energifelterne.

Individuel Reiki healing er en praksis, hvor en certificeret Reiki healer kanaliserer universel livsenergi gennem deres hænder til klienten for at lindre stress, fjerne blokeringer og fremme helbredelse. Denne metode siges at styrke immunforsvaret og øge energiniveauerne.

Fjernhealing er en lignende praksis, hvor healingenergien sendes over afstand til klienten. Selvom klienten og healeren ikke er fysisk til stede på samme sted, kan effekten stadig mærkes, da energien ikke er begrænset af tid eller rum.

Individuel healingsclairvoyance kombinerer healing med intuitive indsigter og vejledning. Clairvoyanten bruger deres evner til at opfatte energimønstre og blokeringer i klientens krop og kan give vejledning til at frigøre disse blokeringer og opnå bedre velvære.

Endelig kan en energi-boost session være nyttig for dem, der føler sig trætte eller drænet. Denne praksis involverer at forøge klientens energiniveauer gennem forskellige teknikker såsom åndedrætsøvelser, visualisering og anvendelse af healingenergi.

Disse alternative helbredelsesmetoder kan være et værdifuldt supplement til konventionel medicin og tilbyder en holistisk tilgang til sundhed og velvære. Det er vigtigt at finde en kvalificeret og erfaren healer eller clairvoyant, der kan tilbyde den rette støtte og vejledning til ens individuelle behov.

Vælg din healing behandling

Healing

Individuel healing

Under en clairvoyancesession er alle problemstillinger velkomne til at blive taget op. Dette kan omfatte spørgsmål relateret til job, familie, kærlighed til både dig selv og andre.

Fjernhealing

Fjernhealing

For dig, der søger spirituel indsigt i dit liv, ro og klaring. Men ikke har mulighed for at komme fysisk til healingsession. Så anbefaler jeg en fjernhealing.

Individuel healing

Individuel healing og clairvoyance

Her fået du hele pakken. En clairvoyance session efterfulgt med healing. En anbefaling for dig der gerne vil “komme hurtigere igang” med en videreudvikling i din process eller liv.

Energi-Boost Healing

Energi-boost

Oplever du mystiske fænomener i dit hjem, som du ikke umiddelbart kan forklare? Føler du dig undertiden eller konstant utilpas? Er dine børn eller kæledyr urolige eller viser de tegn på sygdom hyppigere end normalt?

Online Healing

Online Healing

Har du mistet en af dine kære? Eller finder du den åndelige verden interessant? Er du måske bare nysgerrig af sind?

Så kan en afdødkontakt være oplagt for dig.

Møde din healer

Kontakt din healer

Har du ikke fundet dit indenfor healing er du meget velkommen til at kontakte mig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
Vælg din behandling

Hvad er 7+4

Sikkerhedspørgsmål

Om mig

Når jeg fortæller, at jeg arbejder som clairvoyant, medie og reiki-healer, bliver jeg ofte mødt af spørgsmålet om, hvordan jeg har fundet vej til den alternative verden. Jeg svarer altid, at jeg ikke har gjort noget særligt for at finde vej. Den alternative verden har snarere fundet mig.

Rent personligt har mit arbejde hjulpet mig til at finde ind til min dybeste identitet og styrket mit personlige værdigrundlag. Jeg betragter det som en fantastisk gave, at jeg med mine evner kan støtte mennesker i at finde vej gennem deres psykisk betingede udfordringer og hjælpe dem med at identificere deres personlige styrker og udviklingspotentialer.

Healing kan hjælpe ved:
Mange af dem, jeg behandler, oplever en begyndende uro i kroppen, overvældet af tankemylder, eller de lider af søvnbesvær og mystiske smerter. Min tilgang til healing faciliterer frigivelsen af stresshormoner på en naturlig og beroligende måde, hvilket kan have en gavnlig effekt på kroppen.

  • Stress
  • Tankemylder
  • Søvnbesvær
  • Træthed og udmattelse
  • Med at balancere chakraerne
  • Energiblokeringer
  • Følelsesmæssig balance
  • Øget flow i krop, sind og sjæl

Reiki healing Sjælland

Reiki healing Sjælland

Mindfulness & positive tanker

Dejligt at du vil være herinde og læse om min verden. Glæder mig til at dele mere med dig, som du måske kan bruge til inspiration. Har du brug for coaching til nogle bestemte dele i dit liv, kan jeg hjælpe dig.