Hvad siger klienterne

Klienterne

Det siger vores klienter om Sol Quito. Skal du være den næste?

Hvad siger klienterne

Klienterne

“Det siger vores klienter om Sol Quito” Skal du være den næste?

Hvad siger mine klienter?

Elsebeth

Elsebeth Gerlach

Jeg har altid benyttet mig af clairvoyant rådgivning såvel i min business som i mit private regi. Jeg har drevet business igennem 40 år, og derfor er det også med en vis tyngde jeg kan anbefale Sol Quito – for du ved, når du sidder overfor den ægte vare.

Sol er skarp og kærlig, støttende og humoristisk, anerkendende og educational, og særdeles generøs med sin viden. Du får svarene prompte på en samtidig empatisk måde. Hun kan blive alvorlig, når hun mærker, at her er der noget, der virkeligt vil ændre noget markant for dig, og hun har en særlig evne til at sige det fra forskellige vinkler, så du går derfra med en indsigt, som vil flytte bjerge for dig.
Sol vejleder dig ind i at tage ejerskab for dine beslutninger – også dem, du ikke tager!

Jeg har benyttet Sol’s rådgivning kontinuerligt igennem lang tid, og jeg har opnået de bedste resultater på den baggrund i forhandlinger, håndtering af situationer, opnåelse af mål og beslutning om investeringer af forskellig art.
Jeg går altid derfra løftet og let og med en udsigt fra et meget højere perspektiv.

Du er i sikre hænder hos Sol, og det er hendes dybeste mission at hjælpe dig til at blomstre og folde dig ud, og til at udnytte dit potentiale fuldt ud.

Hun får mine varmeste, mest kærlige og professionelle anbefalinger.

Elsebeth Gerlach
Investor

Marie Louise

Marie Louise

Sol skal have mine varmeste anbefalinger. Sol har været med på sidelinjen og hjulpet mig siden 2017. Hun har bidraget med støtte, kærlighed, håb og guidelines, som har hjulpet mig – særligt i svære tider. Jeg kan til hver en tid anbefale Sol <33

Emma Winther

Emma Winther

Jeg mindes ikke jeg har fået en “Behandling” en oplevelse, der har været så god, tankevækkende og vigtigt for min udvikling som menneske, mit postive sind er mere soleklart end nogensinde før.

Tak til sol, 10 stjerner var givet – hvis google havde givet mig muligheden for det.

kim

Kim

Min varmeste anbefaling af Sol og hendes rådgivende evner og kompetencer. Jeg har haft fornøjelsen af at møde Sol flere gange over de sidste 4 år.
Hver gang er det med stort udbytte, at jeg modtager beskeder, anbefalinger samt konkret vejledning fra Sol og hendes guider. Sol faciliterer et yderst behageligt og troværdigt miljø, hvor man 100% føler sig både set og imødekommet.

Sol er meget konkret i sin formidling af beskederne, der både indeholder svar på spørgsmål såvel rådgivning, som jeg ikke var bevidst om inden mødet.
Jeg bygger virksomheder samt koncepter op, er familiefar og holder foredrag. Uanset, hvilken rolle jeg søger svar fra kommer der prompte svar og vejledninger fra Sol. Er du i tvivl om du skal søge rådgivning hos Sol – så er du ikke tvivl – gør det hellerede idag end i morgen.

Al det bedste til Sol og alle hendes klienter.
Kim B – CEO.

Ina

Ina

Jeg vil gerne anbefale Sol. Jeg har været inde til en session. Atmosfæren var varm og rolig. Soler er meget proffessionel og har en helt speciel indsigt, som hun er virkelig dygtig til at formidle.

Da jeg ankom, fløj tankerne rundt i mit hoved og der var uro i min krop, da jeg gik derfra, var der en eller anden form for ro. Det var rigtig dejligt. Jeg havde fået svar på mange af mine spørgsmål og var blevet vejledt til, at finde “min” vej.

Af hjertet tak Sol ❤
Jeg kommer helt sikkert igen ❤

Jones Jensen

Jones Jensen

Hej derude
Jeg har en historie at fortælle omkring mit første møde med Sol tilbage i 2012.
Jeg anede ikke hvem Sol var, og hun vidste hellere ikke hvem jeg var, men begge skulle vi besøge en på daværende tidspunkt fælles bekendt.
På det tidspunkt havde jeg det også meget skidt, da jeg lige havde mistet min far nogle måneder forinden.
Da jeg møder Sol, så fik jeg da lidt sus, da hun jo er en flot kvinde, men ellers meget stille og roligt møde hvor man hilser pænt osv. Men så pludselig opstår der et lille moment, hvor det bare er jeg og hende på bænken, og der bliver jeg for første gang i mit liv introduceret for hvad nogle ville kalde hokus pokus. Sol kigger på mig direkte, da hun har fået nogle syn omkring mig. Hun startet med at spørge mig om nogle hurtige spørgsmål, og hun rammer helt rigtigt, og så kan man tænke jaja, det er godt gættet, men det blev mere og mere privat samtidigt lidt mærkeligt, fordi nogle de ting var advarsler. Jeg kunne give flere eksempler fra oplevelsen, men jeg har valgt kun at give et enkelt eksempel fra denne oplevelse “hun sagde til mig, at der var 3 mennesker lige pt. som ikke spiller med åbne kort 2 af dem er mænd og en kvinde, og det viste sig at være fuldstændigt rigtigt. Det skal siges, at Sol også sagde undskyld efterfølgende, da hun ikke havde spurgt mig om tilladelse, men hun kunne bare ikke holde sig tilbage, da hun vidste, at jeg snart ville blive udsat for mennesker, som ville snyde mig osv.
Det er ekstremt usandsynligt, at en person som du bare møder tilfældigt for første gang, bare kan sige helt selvsikkert ting om dig som passer, men samtidigt også forudsige en masse ting som vil ske for en i en nær fremtid.
Man har igennem sit liv hørt om diverse spåkoner osv. og som oftest er man jo kritisk, men jeg skal lige love for, at Sol står som det klareste eksempel i min verden på, at der er nogle derude, som kan noget helt særligt.