Føles dit hjem mærkeligt

Husrensning

Lyder det som om, der er noget på færde i dit hjem. En husrensning kan være en god idé for at rense energien og skabe mere harmoni.

Tlf. 5230 5550

Husrensning

Husrensning

Husrensning

Husrensning
Husrensning

Lyder det som om, der er noget på færde i dit hjem. En husrensning kan være en god idé for at rense energien og skabe mere harmoni.

Husrensning / lejlighed eller din grund

Hvis du oplever uro eller utryghed i energien i dit hjem, kan en husrensning være løsningen. Jeg er clairvoyant og står klar til at hjælpe dig over telefonen eller komme ud i dit hjem. Hvis du føler, at dit hjem måske er hjemsøgt. De kan rense og afbalancere energien i dit hjem ved at scanne og fjerne uønskede energier, hjælpe urolige ånder videre til den anden side og skabe ro og harmoni hos dig. Du er altid velkommen til at kontakte mig, også hvis du blot ønsker at få tjekket, om der er noget i dit hjem, der trænger til opmærksomhed.

En husrensning svarer til en energetisk rengøring, hvor en synsk person stiller ind på dit hjem for at undersøge, om det er hjemsøgt. I gamle dage var processen mest kendt fra kirkens eksorcismer, men i dag er den ikke så dramatisk. Hvis en ånd hjemsøger et hjem, skyldes det ofte, at den er faret vild eller ikke har erkendt, at livet er forbi, og derfor knytter den sig til et sted eller en person, hvor den føler sig tryg, og bliver der i stedet.

En synsk person kan kommunikere med ånden og hjælpe den med at forstå, at det er tid til at slippe det jordiske liv og træde ind i lyset, så den kan finde fred. Det er ofte en smuk og fredfyldt proces at være en del af, fordi en urolig sjæl får hjælp til at finde ro.

På stedet

Husrensning session varighed omrking 60/90min – 2800 kr. + transport

Opfølgning

Husrensning opfølgning session varighed 60/90 min – 2200 kr. + transport

Facetime / messenger

Husrensning – varighed 60/90 min – 2800 kr.