Sol Quito

Online clairvoyance Frederikshavn

Online clairvoyance er særligt velegnet til at håndtere helt konkrete spørgsmål eller emner. En typisk session varer mellem 55 minutter. I modsætning til traditionel clairvoyance.

Spirituel indsigt

Online clairvoyance Frederikshavn
Online clairvoyance Frederikshavn

Online clairvoyance er særligt velegnet til at håndtere helt konkrete spørgsmål eller emner. En typisk session varer mellem 10-15 minutter. I modsætning til traditionel clairvoyance.

Online clairvoyance

Online clairvoyance er ideel til at tackle helt konkrete spørgsmål eller emner.

Hvad er forskellen på online clairvoyance session eller en telefonisk clairvoyance session. Online er hvor vi kan se hinanden, -og telefonisk er kun vores stemmer.

En typisk online session varer mellem 30/55 minutter, afhængigt af hvilken session der bookes. Du kan sidde hvor som helst i verden og modtage denne session på samme vilkår som hvis vi sad i samme rum.

Under en onlineclairvoyance aftaler vi et passende tidspunkt, hvor du kan være i fred og have ro i sindet.

Du er velkommen til at optage onlineseancen selv på din mobiltelefon, Skype, Zoom eller Messenger / “det samme gør jeg” efterfølge sender jeg lydfilen på E-mail. Dette giver dig mulighed for at gennemgå sessionen igen og fordøje de modtagne budskaber i dit eget tempo.

Online clairvoyance Frederikshavn

Er du presset eller i ubalance? Jeg kan hjælpe dig med at genfinde roen og balancen i livet. Du kan stille spørgsmål om alt, både i forhold til parforhold, kærlighed, økonomi eller andet.

Få svar på alt:

Står du i en personlig krise, har en faglig udfordring eller et problem jobmæssigt eller er du bare nysgerrig på hvad der ligger i din fremtid. Så kan du få svar på flg.

  • Parforhold
  • Kærlighed

  • Relationer

  • Job

  • Økonomi

  • Business Rådgivning

Kontakt mig på Tlf. 52305550

Online clairvoyance Frederikshavn

Online clairvoyance Frederikshavn

Få svar på dine spørgsmål online af mig, som din professionelle clairvoyant

Clairvoyant online Frederikshavn rådgivning

Hvordan kommer du igang med din session hos mig ? Vi aftaler dato, tid og sted enten via tlf eller mail. Efter at vi har fået booket online session ind i vores kalendere og overførsel gennemført. Modtager du en bekræftigelse på indbetaling samt aftalte session, samt info om hvad du skal gøre klar og forberede dig på til dagen.

Jeg har 100% Tavshedspligt.

Jeg modtager MobilePay eller Bankoverførsel.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Kontakt mig på Tlf. 52305550

Personlig

Online clairvoyance varighed omrking 55 min – 1500 kr

Opfølgning

Online clairvoyance opfølgning session varighed 30 min – 950 kr.

Skype

Skype session varighed 55 min – 1500 kr.

Facetime / messenger

varighed 55 min – 1500 kr.