Healing til dig

Individuel healing København

Reiki er en 2500 år gammel healingteknik, opdaget af dr. Mikao Usui. Ordet Reiki stammer fra japansk og betyder “universel” (rei) livsenergi (ki), og det anvendes til både naturlig helbredelse og spirituel udvikling.

Tlf. 5230 5550

Individuel healing København og omegn

I individuel Reiki healing i København, kan en certificeret healer kanalisere universel livsenergi gennem deres hænder til at lindre stress, fjerne blokeringer og fremme helbredelse. Denne metode styrker immunforsvaret og øger energiniveauerne.

Vælg din behandling

Healing

Individuel healing København

Under en clairvoyancesession er alle problemstillinger velkomne til at blive taget op. Dette kan omfatte spørgsmål relateret til job, familie, kærlighed til både dig selv og andre, samt spørgsmål vedrørende helbred og psyke.

Sol Quito

Fjernhealing København

For dig, der søger spirituel indsigt i dit liv, er jeg her for at kanalisere tydelige budskaber fra dine nære afdøde.

Sol Quito

Individuel healing clairvoyance København

Reiki er en healingteknik, der stammer fra for omkring 2500 år siden og blev opdaget af Dr. Mikao Usui. Ordet “Reiki” er japansk og betyder “universel” (rei) livsenergi (ki). Det anvendes til naturlig helbredelse såvel som til spirituel udvikling.

Sol Quito

Energi-boost København

Oplever du mystiske fænomener i dit hjem, som du ikke umiddelbart kan forklare? Føler du dig undertiden eller konstant utilpas? Er dine børn eller kæledyr urolige eller viser de tegn på sygdom hyppigere end normalt?

Sol Quito

Online Healing København

Har du mistet en af dine kære? Eller finder du den åndelige verden interessant? Er du måske bare nysgerrig af sind?

Så kan en afdødkontakt være oplagt for dig.

Sol Quito

Møde din healer København

Ønsker du hurtige svar på en aktuel problemstilling i dit liv? Som noget nyt har du nu mulighed for at sende mig dit konkrete spørgsmål via e-mail, og jeg vil besvare det inden for 48 timer.

Om mig

Når jeg fortæller, at jeg arbejder som clairvoyant, medie og reiki-healer, bliver jeg ofte mødt af spørgsmålet om, hvordan jeg har fundet vej til den alternative verden. Jeg svarer altid, at jeg ikke har gjort noget særligt for at finde vej. Den alternative verden har snarere fundet mig.

Rent personligt har mit arbejde hjulpet mig til at finde ind til min dybeste identitet og styrket mit personlige værdigrundlag. Jeg betragter det som en fantastisk gave, at jeg med mine evner kan støtte mennesker i at finde vej gennem deres psykisk betingede udfordringer og hjælpe dem med at identificere deres personlige styrker og udviklingspotentialer.

– Sol Quito

Mindfulness & positive tanker

Dejligt at du vil være herinde og læse om min verden. Glæder mig til at dele mere med dig, som du måske kan bruge til inspiration. Har du brug for coaching til nogle bestemte dele i dit liv, kan jeg hjælpe dig.