Om Sol Quito

Hvad siger mine klienter

Jeg er Clairvoyant, healer og erhverv coach

Mit navn er Sol Quito, og jeg arbejder som clairvoyant, medie og healer. Jeg har dedikeret mit liv til at hjælpe andre gennem mine evner og min forbindelse til det spirituelle. Med min indsigt og min healende energi stræber jeg altid efter at bringe lys og helbredelse til dem, jeg møder på min vej.

Tlf. 5230 5550

Om Sol Quito

Clairvoyant, medie & healer.
Clairvoyant, medie & healer.

Mit navn er Sol Quito, og jeg arbejder som clairvoyant, medie og healer. Jeg har dedikeret mit liv til at hjælpe andre gennem mine evner og min forbindelse til det spirituelle. Med min indsigt og min healende energi stræber jeg altid efter at bringe lys og helbredelse til dem, jeg møder på min vej.

Barbara Moleko

Mathias Helt

Maria Donna og Michael Monetz

Vælg din behandling
Clairvoyance

Clairvoyance

Under en clairvoyancesession er alle problemstillinger velkomne til at blive taget op. Dette kan omfatte spørgsmål relateret til job, familie, kærlighed til både dig selv og andre.

Se filmklip om clairvoyance

Healing

Healing

Jeg bruger Reiki healing- mixed med min egen healingsteknik. Ordet “Reiki” er japansk og betyder “universel” (rei) livsenergi (ki) Har du brug for ro i kroppen, tankemylderet , lindre kroppen eller igang med spirituel udvikling.

Sol Quito

Husrensning, hjem, forretning eller grund

Oplever du mystiske fænomener i dit hjem, som du ikke umiddelbart kan forklare? Føler du dig undertiden eller konstant utilpas? Er dine børn, kæledyr urolige eller viser de tegn på sygdom hyppigere, meget træt mere end normalt? Så vil en husrensning kunne gøre en forskel.

Spørg Clairvoyanten

Spørg Clairvoyanten

Ønsker du svar på en aktuel problemstilling i dit liv? Som noget nyt har du nu mulighed for at sende mig dit konkrete spørgsmål via e-mail, og jeg vil besvare det inden for 48 timer.

Stil op til 3 spørgsmål a 240 kr. – 720 kr.

Om mig

Når jeg fortæller, at jeg arbejder som clairvoyant, medie og reiki-healer, bliver jeg ofte mødt af spørgsmålet om, hvordan jeg har fundet vej til den alternative verden. Jeg svarer altid, at jeg ikke har gjort noget særligt for at finde vej. Den alternative verden har snarere fundet mig.

Rent personligt har mit arbejde hjulpet mig til at finde ind til min dybeste identitet og styrket mit personlige værdigrundlag.

Jeg betragter det som en fantastisk gave, at jeg med mine evner kan støtte mennesker i at finde vej gennem deres psykisk betingede udfordringer og hjælpe dem med at identificere deres personlige styrker og udviklingspotentialer.

– Sol Quito

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
Vælg din behandling

What is 7+4?

Sikkerhedspørgsmål