Føles dit hjem mærkeligt

Husrensning Køge

Lyder det som om, der er noget på færde i dit hjem. En husrensning kan være en god idé for at rense energien og skabe mere harmoni.

Tlf. 5230 5550

Føles dit hjem mærkeligt

Husrensning Køge
Husrensning

Lyder det som om, der er noget på færde i dit hjem. En husrensning kan være en god idé for at rense energien og skabe mere harmoni.

Tlf. 5230 5550

Husrensning / lejlighed eller din grund

Hvis du oplever uro eller utryghed i energien i dit hjem, kan en husrensning være løsningen. Jeg er clairvoyant og står klar til at hjælpe dig over telefonen eller komme ud i dit hjem. Hvis du føler, at dit hjem måske er hjemsøgt. De kan rense og afbalancere energien i dit hjem ved at scanne og fjerne uønskede energier, hjælpe urolige ånder videre til den anden side og skabe ro og harmoni hos dig. Du er altid velkommen til at kontakte mig, også hvis du blot ønsker at få tjekket, om der er noget i dit hjem, der trænger til opmærksomhed.

En husrensning svarer til en energetisk rengøring, hvor en synsk person stiller ind på dit hjem for at undersøge, om det er hjemsøgt. I gamle dage var processen mest kendt fra kirkens eksorcismer, men i dag er den ikke så dramatisk. Hvis en ånd hjemsøger et hjem, skyldes det ofte, at den er faret vild eller ikke har erkendt, at livet er forbi, og derfor knytter den sig til et sted eller en person, hvor den føler sig tryg, og bliver der i stedet.

En synsk person kan kommunikere med ånden og hjælpe den med at forstå, at det er tid til at slippe det jordiske liv og træde ind i lyset, så den kan finde fred. Det er ofte en smuk og fredfyldt proces at være en del af, fordi en urolig sjæl får hjælp til at finde ro.

Husrensning Køge

En husrensning er en rituel eller ceremoniel praksis, der udføres for at fjerne negative energier, onde ånder eller forstyrrende tilstedeværelser fra et hjem eller en bygning. Det kan involvere brug af forskellige metoder som, krysteller, sten, røgelse, krystal vand eller andre symboler og rituelle handlinger.

Formålet er at skabe en følelse af harmoni, fred og positiv energi i det pågældende sted.


Når du udfører en husrensning, kan du forvente følgende fordele:

  • En husrensning er en rituel eller ceremoniel praksis
  • Formålet er at fjerne negative energier, onde ånder eller forstyrrende tilstedeværelser fra et hjem eller en bygning
  • Det kan involvere brug af metoder som krystaller, sten, røgelse, krystal vand eller symboler

  • Husrensningens formål er at skabe harmoni, fred og positiv energi i det pågældende sted
Husrensning Køge

Husrensning Køge

Kontakt mig på Tlf. 52305550

På stedet

Husrensning session varighed omrking 60/90min – 2800 kr. + transport

Opfølgning

Husrensning opfølgning session varighed 60/90 min – 2200 kr. + transport

Facetime / messenger

Husrensning – varighed 60/90 min – 2800 kr.

Clairvoyant rådgivning

Hvordan kommer du igang med din session hos mig ? Vi aftaler dato, tid og sted enten via tlf eller mail. Efter at vi har fået booket online session ind i vores kalendere og overførsel gennemført. Modtager du en bekræftigelse på indbetaling samt aftalte session, samt info om hvad du skal gøre klar og forberede dig på til dagen.

Jeg har 100% Tavshedspligt.

Jeg modtager MobilePay eller Bankoverførsel.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Kontakt mig på Tlf. 52305550

Hvor stammer husrensning fra?

Husrensningstraditioner findes i forskellige kulturer over hele verden og kan spores tilbage til antikken. Disse praksisser afspejler ofte samfundets tro og overbevisninger om åndelig balance, beskyttelse mod onde ånder og negativ energi samt ønsket om at skabe et harmonisk miljø i hjemmet, grund eller andre rum.

I mange kulturer er husrensninger en integreret del af religiøse ceremonier eller traditionelle ritualer, der udføres ved forskellige livsbegivenheder eller særlige lejligheder. For eksempel kan husrensninger udføres ved indflytning i et nyt hjem, ved fødsler, bryllupper, eller ved mistanke om negativ påvirkning eller tilstedeværelsen af onde ånder.

Metoderne, der anvendes under en husrensning, kan variere betydeligt afhængigt af den kulturelle baggrund og de religiøse overbevisninger. Nogle traditionelle metoder inkluderer bønner, recitationer af hellige tekster, brug af røgelse eller urter, og anvendelse af velsignelser eller hellige symboler.

Uanset hvilken kulturel eller religiøs kontekst husrensningen udføres i, er det overordnede formål at skabe en følelse af balance, ro og positiv energi i det pågældende rum, samt at sikre beskyttelse mod det, der opfattes som negativt eller skadeligt.