Har du mistet en af dine kære

Afdødekontakt

Tabet af en elsket, uanset om det er en forælder, et barn, en søskende eller en ven, er smertefuldt og kan efterlade utallige ubesvarede spørgsmål. Derfor kan muligheden for kontakt med den afdøde være den mest healende del af sorgprocessen.

Afdødekontakt

Når jeg begynder en åndelig session, sætter jeg ofte fokus på relationen til den afdøde i den åndelige verden. Her beskriver jeg typisk deres personlighed og karaktertræk, og hvordan de var som individ – hvad de nød at bruge deres tid på, deres interesser og lidenskaber. Undervejs dukker der ofte karakteristiske træk og minder op, som er særligt kendetegnende for den pågældende person, hvilket hjælper med at skabe en dyb og meningsfuld forbindelse mellem os og den åndelige verden.

Vælg din behandling

Sol Quito

Individuel afdødkontakt

Under en clairvoyancesession er alle problemstillinger velkomne til at blive taget op. Dette kan omfatte spørgsmål relateret til job, familie, kærlighed til både dig selv og andre.

Sol Quito

Afdødkontakt for par

For dig, der søger spirituel indsigt i dit liv, er jeg her for at kanalisere tydelige budskaber fra dine nære afdøde.

Sol Quito

Afdødkontakt for familier

Reiki er en healingteknik, der stammer fra for omkring 2500 år siden og blev opdaget af Dr. Mikao Usui. Ordet “Reiki” er japansk og betyder “universel” (rei) livsenergi (ki). Det anvendes til naturlig helbredelse såvel som til spirituel udvikling.

Sol Quito

Online afdødkontakt

Har du mistet en af dine kære? Eller finder du den åndelige verden interessant? Er du måske bare nysgerrig af sind?

Så kan en afdødkontakt være oplagt for dig.

Sol Quito

Møde din healer

Ønsker du hurtige svar på en aktuel problemstilling i dit liv? Som noget nyt har du nu mulighed for at sende mig dit konkrete spørgsmål via e-mail, og jeg vil besvare det inden for 48 timer.

Om mig

Når jeg fortæller, at jeg arbejder som clairvoyant, medie og reiki-healer, bliver jeg ofte mødt af spørgsmålet om, hvordan jeg har fundet vej til den alternative verden. Jeg svarer altid, at jeg ikke har gjort noget særligt for at finde vej. Den alternative verden har snarere fundet mig.

Rent personligt har mit arbejde hjulpet mig til at finde ind til min dybeste identitet og styrket mit personlige værdigrundlag. Jeg betragter det som en fantastisk gave, at jeg med mine evner kan støtte mennesker i at finde vej gennem deres psykisk betingede udfordringer og hjælpe dem med at identificere deres personlige styrker og udviklingspotentialer.

– Sol Quito

Afdødekontakt

Afdødekontakt

Mindfulness & positive tanker

Dejligt at du vil være herinde og læse om min verden. Glæder mig til at dele mere med dig, som du måske kan bruge til inspiration. Har du brug for coaching til nogle bestemte dele i dit liv, kan jeg hjælpe dig.