Healing til dig

Healing København

Reiki er en 2500 år gammel healingteknik, opdaget af dr. Mikao Usui. Ordet Reiki stammer fra japansk og betyder “universel” (rei) livsenergi (ki), og det anvendes til både naturlig helbredelse og spirituel udvikling.

Tlf. 5230 5550

Healing København

I individuel Reiki healing i København, kan en certificeret healer kanalisere universel livsenergi gennem deres hænder til at lindre stress, fjerne blokeringer og fremme helbredelse. Denne metode styrker immunforsvaret og øger energiniveauerne.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
Vælg din behandling

Hvad er 7+4

Sikkerhedspørgsmål

Vælg din behandling

Healing

Individuel healing København og omegn

Under en clairvoyancesession er alle problemstillinger velkomne til at blive taget op. Dette kan omfatte spørgsmål relateret til job, familie, kærlighed til både dig selv og andre.

Fjernhealing København

Fjernhealing København

For dig, der søger spirituel indsigt i dit liv, er jeg her for at kanalisere tydelige budskaber fra dine nære afdøde.

Individuel healing clairvoyance københavn

Individuel healing clairvoyance København

Reiki er en healingteknik, der stammer fra for omkring 2500 år siden og blev opdaget af Dr. Mikao Usui. Ordet “Reiki” er japansk og betyder “universel” (rei) livsenergi (ki). Det anvendes til naturlig helbredelse såvel som til spirituel udvikling.

Energi-Boost København

Energi-boost København

Oplever du mystiske fænomener i dit hjem, som du ikke umiddelbart kan forklare? Føler du dig undertiden eller konstant utilpas? Er dine børn eller kæledyr urolige eller viser de tegn på sygdom hyppigere end normalt?

Online Healing København

Online Healing København

Har du mistet en af dine kære? Eller finder du den åndelige verden interessant? Er du måske bare nysgerrig af sind?

Så kan en afdødkontakt være oplagt for dig.

Møde din healer København

Møde din healer København

Ønsker du hurtige svar på en aktuel problemstilling i dit liv? Som noget nyt har du nu mulighed for at sende mig dit konkrete spørgsmål via e-mail, og jeg vil besvare det inden for 48 timer.

Om Sol Quito

Når jeg fortæller, at jeg arbejder som clairvoyant, medie og reiki-healer, bliver jeg ofte mødt af spørgsmålet om, hvordan jeg har fundet vej til den alternative verden. Jeg svarer altid, at jeg ikke har gjort noget særligt for at finde vej. Den alternative verden har snarere fundet mig.

Rent personligt har mit arbejde hjulpet mig til at finde ind til min dybeste identitet og styrket mit personlige værdigrundlag. Jeg betragter det som en fantastisk gave, at jeg med mine evner kan støtte mennesker i at finde vej gennem deres psykisk betingede udfordringer og hjælpe dem med at identificere deres personlige styrker og udviklingspotentialer.

– Sol Quito

Hvad er healing

Healing er en praksis, der sigter mod at fremme helbredelse og velvære, både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Det indebærer ofte anvendelse af forskellige teknikker og metoder, herunder energihealing, håndspålæggelse, visualisering og meditation. Formålet er at genoprette balance og harmoni i kroppen og sindet ved at fjerne blokeringer eller ubalancer, der kan forårsage sygdom eller ubehag. Healing kan praktiseres af en række forskellige fagfolk, herunder healere og terapeuter.

Selvom fordelene ved healing kan variere fra person til person, kan følgende punkter repræsentere nogle af de potentielle fordele:

– Reduktion af stressniveauet.
– Forbedret søvnkvalitet.
– Øget følelse af indre ro og balance.
– Lindring af fysiske smerter og ubehag.
– Styrkelse af immunsystemet.
– Fremme af mental klarhed og fokus.
– Støtte til følelsesmæssig healing og forløsning af gamle traumer.
– Forbedret energiniveau og vitalitet.
– Øget selvværd og selvtillid.
– Støtte til helbredelse af forholdet mellem krop, sind og sjæl.