Min Bedste Ven

Min Bedste Ven - FRONT copy

TEKST & FOTOGRAFI SOL QUITO

En af de vigtigste ingredienser i et lykkeligt liv er gode venner — og fuldstændig som jeg forsøger at have en varieret kost, så tror jeg at det er lige så vigtigt at omgive sig med forskellige mennesker, så livssynet ikke bliver for snævert og ensrettet.

Så min vennekreds er et vaskeægte broget patchwork-tæppe af forskellige personligheder i alle aldre og fra hele verden.

Og min gode veninde Jytte er ingen undtagelse.

Jytte er lige et par dage ældre end jeg selv — faktisk et par årtier eller fire — men det gør ingen forskel når man er slyngveninder og altid har masser at tale om!

IMG_0430

Hyggeligt på Grandma’s House i Søborg

Jytte er 82 år — men det er der ikke nogen der har fortalt hende — og når vi mødes til en kop kaffe og kage og sidder og pludrer, så glemmer jeg altså fuldstændig at vi ikke er jævnaldrende.

For Jytte er et af mine mest farverige og livsglade bekendtskaber, og vi har det vildt sjovt sammen hver gang vi ses.

Når jeg fortæller folk at vi er veninder får de tit et chok — ikke fordi de har svært ved at forstå at vi kunne være venner — men fordi de tror at hun er min bedste! Og Jytte er bestemt en af mine bedste veninder — men dog ikke min bedstemor.

IMG_0428

Grandmas House – Et besøg værd

Når vi ses laver vi næsten altid noget nyt — går i teatret, på museum, og på restaurant — og så hygger vi tit med at lave negle og bryn.

Og der er altså mange fordele ved at have en veninde med så meget livserfaring — tænk sig, at hun har oplevet et helt liv før jeg overhovedet kom til verden — og nu sidder vi ofte sammen og hygger os, som kom vi fra den samme folkeskole. Ah… næsten da .. Haha 

Jeg elsker at mine venner er så forskellige! Og jeg kan aldrig blive træt af at opleve menneskers smukke nuancer og forskelligheder fra mig selv og andre — jeg tror på at kærlighed er den eneste vigtige fællesnævner i et godt venskab.

Og jeg føler mig privilegeret over at det føles som om den kærlighed jeg sender afsted kommer i tifold tilbage.

Gl. Humlebæk kro

Gl. Humlebæk kro – en fødselsdagsgave til Jytte

256BE675-83DC-4980-94A2-3BA41A0B9CEF

Uhm fiskefrikadeller med friske kartofler og hjemmelavet remulade sauce

Bland andet et af de steder Jytte og jeg nyder at komme sammen, er Gl. Humlebæk Kro.

Dét er et helt fantastisk sted — uafhængigt af om du er der for den skønne kaffe og kage, eller om du har tiden til at blive til et fuldt måltid fra deres formidable køkken.

På Gl. Humlebæk Kro er der en hyggelig og indbydende stemning, og der er altid god og høflig betjening, så det kan varmt anbefales at lægge vejen forbi — hvem ved — måske render I ind i mig og min bedste ven..

// GL. HUMLEBÆK KRO

www.gamlehumlebaekkro.dk

HOV for ikke at glemme nogle af vores andre favorit steder

Vita Restaurant St. Kongensgade 

Samt den berømte

TOLDBODEN BODEGA ,

Esplanaden – Kbh K 

Lækker Wienersnitzel fra Toldboden Bodega Kbh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *