Dropkick – Sidste Hånd På Værket

ED7A648D-55D2-4D11-A13D-B993E7677161

TEKST SOL QUITO FOTOGRAF TJALFE SILAS ANDERSEN

For kort tid siden fortalte jeg, at vi kun manglede de allersidste optagelser til min kommende musikvideo — NU er dagen endelig kommet, hvor vi er helt færdige med at optage.

Så nu gælder det blot efterredigering, tekniske detaljer og forberedelse af release.

Vi skød de sidste småting til videoen på et hemmeligt venue — en meget lille klub, der egnede sig perfekt til vores behov.

Til gengæld gjorde den lille location det til en nærmest tropisk oplevelse — selv her i lille Danmark — for vores lamper blev nemlig meget varme.

Så det blev et rigtig hot shoot, også for selveste Solen, der ellers er vant til høje temperaturer — ikke mindst, i Alanya.

Jeg siger jer — det var hedt — men optagelserne blev til gengæld også brandvarme, og vi blev meget tilfredse med resultaterne.

IMG_4435

Vi ankommer ca. to timer før selve shootet, og går straks i gang med at forberede settet.

Jeg giver mig i kast med kostumer og make up, alt imens min kameramand påbegynder opstilling af udstyr og valg af vinkler og lys.

Vi har selvfølgelig truffet en del beslutninger før vi ankommer, men det er stadig vigtigt at vi har en god kommunikation om tingene, så vi undgår brud på kontinuiteten — altså at vi sørger for at der er en god sammenhæng mellem skuddene fra Alanya og de sidste shots her i Danmark.

Har jeg eksempelvis iklædt mig en bestemt kjole i et shot fra Alanya, der skal klippes sammen med et shot fra Danmark, er det ret vigtigt at vi bruger den samme kjole i begge optagelserne.

Så vi får styr på både kostume, make up og lys — og før vi ser os om, er vi igen i fuld gang med optagelserne — men denne gang i en sauna vi selv har bygget, og ikke i den bagende Tyrkiske sol.

IMG_4438

Vi holder en del pauser undervejs.

Det er simpelthen for varmt og udmattende at skyde mere end en halv time af gangen, så vi forsøger at økonomisere med vores energi, så vi får det hele med, uden at dehydrere eller besvime.

IMG_4425

Efter små otte timers optagelser kan vi med god samvittighed slukke for både lys og kameraudstyr.

Vi er endelige helt i mål, på den største af vores arbejdsopgaver i forbindelse med min kommende singleudgivelse — og nu er det helt ude af mine hænder.

De næste par dage kommer til at gå med et omfattende sorterings- og redigeringsarbejde hos min producer — og meget meget snarligt vil jeg annoncere den endelige releasedate, så I alle kan følge med når min sommersang rammer gaden — lige om lidt!

IMG_4450

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *